read_gen_brochure_fiFARMI TUOTTEITA YLI 50 VUODEN KOKEMUKSELLA

Farmi Forest Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 1962 traktoriin kiinnitettävien ja sitä voimanlähteenään käyttävien laitteiden – traktorityökoneiden – valmistuksella. Osa alkuperäisistä tuoteideoista on edelleen käytössä. Ajan myötä tuotevalikoima on luonnollisesti kehittynyt ja uusiutunut, suuntautuen samalla myös uusille aloille.

Farmi-tuotteita markkinoidaan ympäri maapallon. Yli 80 % loppukäyttäjistä on Suomen rajojen ulkopuolella yli 30 maassa. Myynti ja jakelu hoidetaan yli 40:n maahantuojan tai edustajan välityksellä.

Farmi Forest Oy:n tehdas sijaitsee Iisalmessa, Peltosalmella, noin 500 km Helsingistä pohjoiseen.

LAATUKETJU SUUNNITTELIJALTA KÄYTTÄJÄLLE

Farmi-tuotteissa käytetään parhaimpia raaka-aineita ja alansa kehityksen kärjessä olevia komponentteja. Tuotannon koneet edustavat uusinta teknologiaa ja tietotekniikkaa hyödynnetään kaikissa toiminnoissa. Farmi-laadun varmistaa hyvin koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstö. ISO 9001 -mukainen laatujärjestelmä on sertifioitu vuodesta 1994 lähtien.

Farmi Forest panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Useiden tuotteiden lopulliset tekniset ratkaisut ovat syntyneet yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa tavoitteena parantaa asiakkaan toiminnan tuottavuutta.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS – YHTEISTYÖN PERUSTA

Farmi Forestin asiakaskunta on laaja, pienmaatilan omistajista urakoitsijoihin. Koneiden kokonaistoimitusmäärä lähentelee jo 300.000 kpl. Useat asiakkaat ja maahantuojat toimivat FARMI-tuotteiden parissa jo toisessa sukupolvessa.

FOREST – METSÄKONEET

Tuotteet ovat perinteisesti olleet ns. isännänlinjan koneita, joilla normaalin maataloustraktorin käyttöaluetta on laajennettu metsänhoitoon. Nykyisellään maatilojen traktorit ovat kasvaneet, joka on tuonut FARMI tuoteperheiseen isompia kuormaimia puunkäsittelyyn ja napavetoisia metsäperävaunuja.

PUUN KULJETUSTA JA BIOENERGIAA

FARMI tuoteperheen muodostavat juontolaitteet, metsäperävaunut, puutavarakuormaimet, klapikoneet ja hakkurit. Näillä tuotteilla Farmi Forest mahdollistaa asiakkailleen kuljettaa ja tuottaa kotimaista bioenergiaa kannolta uuniin. Joko sinulla on oma FARMI tuote?

history-of-farmi-forest

Farmi Forest Oy:n virstanpylväät – pitkät perinteet suomalaisen metsäteknologian kehityksessä

1962

1967

1972

1980

1982

1985

1990

2002

2008

2012

2015