Farmi Forest kutsuu sinut mukaan vuoden messutapahtumaan!

Olemme mukana 6.–8.6.2019 Bratteborgin metsissä järjestettävässä SkogsElmiassa.

Tämän vuoden messuteemamme on Farmi Adventure. Pääset kiertämään messualueella ja tutustumaan lähemmin tuotteisiimme. Sinulla on myös mahdollisuus testata CR6167 -kuormain uudella X-CRANE-ohjausjärjestelmällä ja kokea itse sen vaikuttava nostoteho sekä erinomainen käytettävyys.

Ohjelmassa on myös muun muassa erilainen huutokauppa. Laskemme huutokaupattavien koneiden ja tuotteiden hintoja tasatunnein, kunnes joku onnekas huutaa tuotteen itselleen hyvällä diilillä. Messuilla on lisäksi mahdollisuus osallistua arvontaan ja voittaa komeita palkintoja. Pääpalkinto on hydraulinen EV300 etuvinssi!

SkogsElmiassa esillä ovat muun muassa:

  • FOREST CHAMELEON -monitoimiperävaunu + FARMI CR6167 -kuormain
  • FARMI VARIO 101 -metsäperävaunu + FARMI CR5871 -kuormain
  • FARMI FT10D -metsäperävaunu + CR46-kuormain
  • FARMI CH27ACC “Smart feed” -hakkuri
  • FARMI CH381 HFC “Smart feed” -hakkuri
  • FARMI 180HF “Smart feed” -hakkuri

Kaikissa hakkureissamme on uusi sähköinen ohjausjärjestelmä, joka optimoi hakkurin säädöt käyttäjän puolesta. Järjestelmä helpottaa hakkurin käyttöä entisestään ja lisää samalla tuottavuutta.

Löydät Farmi Forestin SkogsElmian osastolta 761.

Lue lisää: https://www.elmia.se/en/SkogsElmia/

Lisätietoja antaa Farmi Forestin toimitusjohtaja Ilkka Kuuramaa (040 7028 280 / ilkka.kuuramaa@farmiforest.fi)

SkogsElmia on Pohjoismaiden johtava metsäteemainen messutapahtuma ja alasta kiinnostuneiden kohtaamispaikka. Messuilla on suuri määrä koneita nähtävänä ja testattavana, runsaasti erilaista ohjelmaa koettavana sekä mielenkiintoisia uusia kontakteja tavattavana. ElmiaSkogs järjestetään 6.–8.6.2019 Bratteborgin metsissä, noin 30 kilometriä etelään Jönköpingistä.