Farmi Forest valloittaa uuden alueen Chameleon-monitoimiperävaunujen mallistolla


Kun yhdellä perävaunulla tehdään kaikki työt.
Tutustu uutuuksiin Ryskypäivillä Ylivieksassa 23-24.3.!

Farmi Forest lanseeraa uuden Chameleon-perävaunumalliston. Chameleon on kohdistettu ensisijaisesti julkisyhteisöille, kiinteistö-, ympäristö- ja viherurakoitsijoille. Vaunu sopii myös maa- ja metsätalouden yleiskoneeksi. Chameleon metsäkuormain-vaunu yhdistelmän vaunuosa voidaan muuttaa kippivaunuksi tai koukkulavavaunuksi lisäkomponenteilla. Lava voi olla yleislava, maansiirtolava tai konelava karikoilla tai ilman. Runkoon voidaan asentaa alusterä ja päälle hiekoitin teiden kunnossapitoon. Chameleon-konsepti moninkertaistaa kuormaimella varustetun vaunun käyttöasteen.

Malliston perustana on 12 tonnin nettokantavuuden kaksipalkki- / pulttiliitosrunko, jonka päälle voidaan asentaa koukkulava- tai kippimekanismi. Perävaunun suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden tarpeet muunnella vaunua yhä monipuolisempaan käyttöön. Mukana kulkee aina kuormain ja tiukat käännökset onnistuvat vaivatta aisaohjauksen kanssa. Koukkulava mahdollistaa kärryn käytön moniin eri työtehtäviin kuten hakkeen, puun/risujen, maa-aineksen, paalien ym. kuljetukseen sekä yleislogistiikkaan. Seuraavassa vaiheessa Chameleon-mallisto täydentyy hakkuripedillä sekä lumi / tieauramallistolla. Valittavana on myös erilaisia rengas-, jarru- sekä vetovarusteita vaunun käyttöympäristön mukaan.

”Chameleon on suunnattu ammattilaisille, jotka tekevät monipuolisesti ns. sekä-että-työtehtäviä. Jos esim. koukkuvaunu tai metsäkuormain-vaunu yksistään olisi vaikea perustella, niiden yhdistelmä alusterällä varustettuna voisi olla jo huomattavasti kannattavampi investointi”, arvioi Agritekin myyntipäällikkö Eemeli Linna.

”Chameleonin lanseeraus on tärkeä askel Farmi Forestin kehittäessä tuotteita yhä enemmän pienurakoitsijoiden tarpeisiin. Tuotteiden täytyy tuoda arvoa asiakkaan toimintaan – tässä mielessä Chameleon on oiva vaihtoehto” toteaa Farmi Forest Oy:n toimitusjohtaja Sami Jerkku.

Chameleon-mallistoon voi tutustua Ryskypäivillä Ylivieskassa 23-24.3. Haka-Traktorin osastolla 49. Lisätiedot Agritekin New Holland ja Case IH -jälleenmyyjät sekä Farmi Forest Oy.

Chameleon on ammattilaisen valinta. “You have the tractor, we have the rest!”

Lisätiedot:
Farmi Forest Oy, Toimitusjohtaja Sami Jerkku, p. 040 5805707, sami.jerkku@farmiforest.fi
Agritek Oy, Myyntipäällikkö Eemeli Linna, p. 050 502 6575, eemeli.linna@sgn.fi