FARMI Profi Chameleon – “All in One” -yhdistelmäratkaisuAre you ready for the arrival of FARMI Profi Chameleon, an All in One trailer platform. Whether you are a city area arborist, municipal contractor, working on thinnings, producing woodchip or even road maintenance or farming – you have it all in easy to use versatile and economic package. Unrivalled value for your work. Prepare to see it all this February!Merry Christmas and a Happy New Year 2018!This year Farmi has decided to donate Christmas wishes to Unicef children crisis fund. Farmi Team would like to extend thanks to all our customers and cooperative partners for the busy year 2017 and wish everyone a Merry Christmas and a Happy, prosperous New Year 2018!KoneAgria-messut 12.-14.10.2017Tervetuloa kokemaan metsänhoidon tulevaisuus uuden ammattilais-monitoimiperävaunun ensiesittelyssä Koneagria-messuilla Tampereella 12.-14.10.

Näe myös uusi huippuvarusteltu isäntälinjan FARMI Smart FT10-CR46 metsäyhdistelmä uudella xCrane-sähköohjauksella. Samalla tutustut myös markkinoiden tehokkaimpiin FARMI Profi CH27 hakkureihin.

Messut toteutamme yhteistyössä Agritek Oy:n kanssa. Nähdään Tampereella!Kevään 2017 konepäivät ja tapahtumat31.3. Jyväskylä, Viita-Kone
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE

7.4. Iisalmi, LH-Osa Oy
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE

5.-6.5. Haapavesi, PRO FOREST
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE
Farmi Forest Oy ja Agritek Oy laajentavat yhteistyötään

 

Farmi Forest Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta niin, että isäntälinjan Farmi Forest -metsäkoneiden myynti Suomessa siirtyy kokonaisuudessaan Agritekille maaliskuun puolivälistä alkaen.

Agritekin edustukseen tulevat näin maatilasarjan Smart-kuormain- ja vaunupaketit sekä kuormaimet, ammattilaisille suunnattu Farmi Forestin Profi-sarja, koko Farmi Forestin hakkurivalikoima sekä juontovinssit. Keskon edustuksessa olleet hakkurit näin ollen keskitetään jatkossa Agritekin ketjuun, jolloin asiakas saa kaikki Farmi-tuotteet yhdestä osoitteesta Agritekin jälleenmyyjältä. Ammattilaistuotteissa Farmi Forest toimii myös suoraan loppuasiakkaan tukena.

Farmi Forest -tuotteiden myynti ja huoltopalvelut tullaan hoitamaan Agritekin koko maan kattavan Case IH- ja New Holland -verkoston toimesta.

”Agritekille Farmi Forest -edustus merkitsee työkonevalikoiman merkittävää laajentamista ja samalla Case IH- ja New Holland -kauppiasverkostojen vahvistumista työkoneiden myyjänä.”, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Haemme nyt sovitulla järjestelyllä tuntuvaa vahvistusta kotimaan myyntiin ja strategista kumppania uusien tuotekonseptien kehittämiseen. Olemme siirtäneet metsäperävaunujen tuotantoa Virosta Suomeen viimeisimmän mallistouudistuksen myötä. Samalla Farmi Forestille myönnettiin avainlippu-tunnus koneiden kotimaisuuden osoitukseksi”, kertoo Farmi Forestin toimitusjohtaja Sami Jerkku. Tuotannon siirtäminen Suomeen on Farmi Forestilta ennakkoluuloton siirto, sillä viime vuosina Virosta tuotujen metsäkuormainten tarjonta on kasvanut merkittävästi.

 

2017-01-26_ff-agritek_02

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Jerkku, Farmi Forest Oy,
sami.jerkku@farmiforest.fi, puh. 040 580 5707

Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy,
tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815

Farmi Forest Oy on metsätraktoriliitännäisten puunkorjuun sekä biomassatuotantoteknologian pioneereja. Vuodesta 1962 Farmi Forest on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja metsänhoitoon vinsseistä kuormaimiin, metsäperävaunuihin sekä puunhaketus-koneisiin. Farmi Forestin liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä joka mantereelle sekä oman myyntiorganisaation että laajan maahantuojaverkoston kautta. Farmi Forest on osa Normet-konsernia.

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää. www.agritek.fi; www.sgn.fi

 

 


Työnäytös Jämsän Himoksella (12.10.)

 

Järjestämme työnäytöksen ke 12.10. klo 10-14 Jämsän Himoksella, osoitteessa Pataniemi 99. Paikalla opasteet.

Näytöksessä mukana:
FARMI 4670 + sykeharvesteri S230C
FT9-CR40 metsäyhdistelmä
FT10-CR46 metsäyhdistelmä
FARMI CH27/CR46 kuormain/hakkuripaketti

Hakkuu kuormain/sykeharvesteripaketilla, metsäkuljetus kuormain/vaunupaketeilla ja haketus uudella CH27 ACC hakkurilla.

Tervetuloa.

screenshot-1476

 


FARMI uutuudet nähtävillä FinnMETKO-messuilla (1.-3.9.)

 
-

Tervetuloa tutustumaan Farmin uusiin teholuokaltaan lyömättömiin Profi CH27 hakkureihin sekä uusittuihin suomessa tehtyihin Smart 9- sekä 10-tonniluokan metsäperävaunumalleihin. Kaikki FARMI tuotteet löydät osastolta 614.

Tervetuloa!

-

Farmi Forest Oy panostaa kotimaisuuteen sekä uusiin tuoteinnovaatioihin

Kotimaan markkinat ovat maa- ja metsätalouden näkökulmasta haastavassa tilassa. Ulkomainen kilpailu ja yleinen hintatason lasku luo monella saralla huolestuneisuutta tulevaisuudesta eikä murros yksityisessä metsänhoidossa ja puuhakkeen käytössä bioenergian raaka-aineena ole helpottanut tilannetta. Toimiala tarvitsee kustannustehokkaita ja luotettavia kotimaisia kokonaisratkaisuja tehokkaaseen työntekoon. Iisalmelainen Normet -Konserniin kuuluva Farmi Forest vastaa tähän panostamalla kotimaisuuteen sekä uusiin tuoteinnovaatioihin.

Farmi Forest Oy uusii palkitun 9- ja 10- tonnin isäntälinjan metsäperävaunumalliston uudella FARMI Smart tuoteperheellä ja samalla kotiuttaa Viron metsäperävaunutuotantonsa Iisalmeen muun FARMI tuotannon yhteyteen. Samalla Farmi Forest uusii kokonaan bioenergia hakkuri CH260 tuotelinjan jopa 50% enemmän tuottavilla FARMI Profi CH27 sarjan hakkureilla. Uudessa tuotantomallissa, jossa keskitytään joustavaan ja nopeaan toimitusketjuun sekä asiakkaan tilauksen koontaan ja variointiin Iisalmessa Farmi Forest hakee tehokkuutta ja ennen kaikkea kotimaista laatua ja asiakaspalvelua.

”Markkinat ovat muuttuneet radikaalisti viimeisen parin vuoden aikana ja uutta kilpailua on muodostunut sekä valmistajien että jakelukanavien puitteissa. Kotimaisuuden pitäisi nyt jos koskaan olla tärkeää kun toimitetaan tuotteita ja palveluita suomalaisiin metsiin” – Toimitusjohtaja Sami Jerkku.
Farmi Forestin tuotannon muutokseen liittyykin myös Farmi Forestille myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu tunnus FARMI Profi sekä FARMI Smart –tuoteperheille. Samalla Farmi Forest on aloittanut osana Suomalaista Cleantech Finland verkostoa.

”Farmi Forestin tuotantomuutos tuo positiivista kehitystä kotimaiseen työllisyyteen sekä suoraan että välillisesti. Avainlippu sopiikin hyvin samaan henkeen tukemaan asiakkaille mielikuvaa suomalaisuudesta, luotettavuudesta, vastuullisuudesta ja työllistävyydestä, Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Tero Lausala toteaa. Suomi tarvitsee valmistusta jatkossakin, ja tämän kaltaiset tuotannon palautukset ovat erittäin tervetulleita suomalaisen työn kannalta, Lausala jatkaa.”

Farmi Forestin uusiin tuotteisiin voi tutustua Okra messuilla Orispäässä 6-9.7 sekä FinnMetko messuilla 1-3.9.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Sami Jerkku, p. 040 5805707, sami.jerkku(at)farmiforest.fi

FARMI Profi CH27 Hakkurimallisto

CH27 laikkahakkurimallisto kattaa kolme mallia joista kaksi ACC ja ACR on 55 asteen kulmassa kuormainsyötettäviä joko ketjuhihnakuljettimella tai ilman. Kolmas versio DMR on suorakulmasyöttöinen ja käsikäyttöinen. Kuormainsyöttöhakkurit pystyvät jopa n. 60m3 haketuottoon 90kW teholla joka ylittää aiemmat tuottoluvut 50%. Puun läpimitta on maksimissaan 270mm. Laitteiden suunnittelussa on keskitytty erityisesti tuottavuuden, turvallisuuden sekä työmukavuuden maksimoimiseen. Laitteen runko ja komponentit ovat entistä vahvemmat ja hakkurin geometriaan liittyy monia työtehoa parantavia innovaatioita. Laitteet ovat valmiina toimitukseen syksyn lämmityskaudelle.


FARMI Smart FT9 ja FT10 + CR40/46 Metsäperävaunumallisto

Suosittuun 9 ja 10 tonnin metsäperävaunuluokkaan Farmi Forest tuo uusitut kotimaiset entistäkin vahvemmat kärry-kuormainyhdistelmät. Pakettien varustetasoa on kohotettu mm. suuremmalla 21 kouralla sekä riipukejarrulla, joka löytyy vakiona molemmista malleista. Alas taittuvat tukijalkarungot ovat ammattitasoa ja kärryjen tasapaino sekä maavara ovat tuttuja edeltävästä 9 tonnin palkitusta Farmi 90 vaunusta. Kuormasidontalenkit helpottavat liikkumista ja energiapuunkorjuuseen löytyy tarvittavat kaukalot. Puun korjuuseen Farmi tarjoaa myös Pentin Pajan kanssa yhteistyössä tehokkaat sykeharvesterit sekä kaatopäät optimoituina FARMI – kuormaimiin.
Kuormaimet ovat varustettu neljällä kääntösylinterillä ja ovat nostovoimateholtaan FT9 kärryssä 4 tonnia sekä FT10 kärryssä 4,6 tonnia. Pulverimaalatut osat takaavat laadukkaan viimeistelyn ja asiakas voi halutessaan varustaa kärrynsä kaatopää / sykeharvesterivarustuksella joka estää kuormaimen rikkoutumisen. Metsäperävaunuyhdistelmät ovat valmiita syksyn metsähoitoon.