Farmi Forest kutsuu sinut mukaan vuoden messutapahtumaan!

Olemme mukana 6.–8.6.2019 Bratteborgin metsissä järjestettävässä SkogsElmiassa.

Tämän vuoden messuteemamme on Farmi Adventure. Pääset kiertämään messualueella ja tutustumaan lähemmin tuotteisiimme. Sinulla on myös mahdollisuus testata CR6167 -kuormain uudella X-CRANE-ohjausjärjestelmällä ja kokea itse sen vaikuttava nostoteho sekä erinomainen käytettävyys.

Ohjelmassa on myös muun muassa erilainen huutokauppa. Laskemme huutokaupattavien koneiden ja tuotteiden hintoja tasatunnein, kunnes joku onnekas huutaa tuotteen itselleen hyvällä diilillä. Messuilla on lisäksi mahdollisuus osallistua arvontaan ja voittaa komeita palkintoja. Pääpalkinto on hydraulinen EV300 etuvinssi!

SkogsElmiassa esillä ovat muun muassa:

  • FOREST CHAMELEON -monitoimiperävaunu + FARMI CR6167 -kuormain
  • FARMI VARIO 101 -metsäperävaunu + FARMI CR5871 -kuormain
  • FARMI FT10D -metsäperävaunu + CR46-kuormain
  • FARMI CH27ACC “Smart feed” -hakkuri
  • FARMI CH381 HFC “Smart feed” -hakkuri
  • FARMI 180HF “Smart feed” -hakkuri

Kaikissa hakkureissamme on uusi sähköinen ohjausjärjestelmä, joka optimoi hakkurin säädöt käyttäjän puolesta. Järjestelmä helpottaa hakkurin käyttöä entisestään ja lisää samalla tuottavuutta.

Löydät Farmi Forestin SkogsElmian osastolta 761.

Lue lisää: https://www.elmia.se/en/SkogsElmia/

Lisätietoja antaa Farmi Forestin toimitusjohtaja Ilkka Kuuramaa (040 7028 280 / ilkka.kuuramaa@farmiforest.fi)

SkogsElmia on Pohjoismaiden johtava metsäteemainen messutapahtuma ja alasta kiinnostuneiden kohtaamispaikka. Messuilla on suuri määrä koneita nähtävänä ja testattavana, runsaasti erilaista ohjelmaa koettavana sekä mielenkiintoisia uusia kontakteja tavattavana. ElmiaSkogs järjestetään 6.–8.6.2019 Bratteborgin metsissä, noin 30 kilometriä etelään Jönköpingistä.


Farmi Forest mukana SkogsElmiassa 6.-8.6.2019

Farmi Forest on mukana Pohjoismaiden johtavassa metsäteemaisessa messutapahtumassa! SkogsElmia järjestetään 6.–8.6.2019 Bratteborgin metsissä, ja näillä messuilla riittää nähtävää. Pysy kuulolla, sillä julkaisemme pian ohjelman sekä esillä olevat koneet.


Ilkka Kuuramaa Farmi Forestin toimitusjohtajaksi

Farmi Forestin 1.3. aloittanut uusi toimitusjohtaja on kiertänyt merkittävimmät myynti- ja jakelukumppanit. Vastaanotto on ollut hyvää, ja kumppaneillakin tuntuu olevan uskoa tulevaan.

”Tulevaisuus haastaa Farmia jatkossakin, mutta olen iloinen aloittaessani yhdessä osaavien ihmisten kanssa Farmin seuraavaa lukua. Farmin oivaltavia ratkaisuita tarvitaan edelleen!” – Ilkka Kuuramaa


Welcome to the launch of Chameleon!Farmi team warmly welcome you to join us at Interforst –fair 18-22.7 in Munchen to our European premiere of Chameleon multi-trailer! Also you will see a new upgraded CH27 chipper family with a revolutionary Smart Feed control system for even more productivity!

You will find us at stand 712/11.

Welcome!
Farmi TeamFarmi Forest valloittaa uuden alueen Chameleon-monitoimiperävaunujen mallistolla


Kun yhdellä perävaunulla tehdään kaikki työt.
Tutustu uutuuksiin Ryskypäivillä Ylivieksassa 23-24.3.!

Farmi Forest lanseeraa uuden Chameleon-perävaunumalliston. Chameleon on kohdistettu ensisijaisesti julkisyhteisöille, kiinteistö-, ympäristö- ja viherurakoitsijoille. Vaunu sopii myös maa- ja metsätalouden yleiskoneeksi. Chameleon metsäkuormain-vaunu yhdistelmän vaunuosa voidaan muuttaa kippivaunuksi tai koukkulavavaunuksi lisäkomponenteilla. Lava voi olla yleislava, maansiirtolava tai konelava karikoilla tai ilman. Runkoon voidaan asentaa alusterä ja päälle hiekoitin teiden kunnossapitoon. Chameleon-konsepti moninkertaistaa kuormaimella varustetun vaunun käyttöasteen.

Malliston perustana on 12 tonnin nettokantavuuden kaksipalkki- / pulttiliitosrunko, jonka päälle voidaan asentaa koukkulava- tai kippimekanismi. Perävaunun suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden tarpeet muunnella vaunua yhä monipuolisempaan käyttöön. Mukana kulkee aina kuormain ja tiukat käännökset onnistuvat vaivatta aisaohjauksen kanssa. Koukkulava mahdollistaa kärryn käytön moniin eri työtehtäviin kuten hakkeen, puun/risujen, maa-aineksen, paalien ym. kuljetukseen sekä yleislogistiikkaan. Seuraavassa vaiheessa Chameleon-mallisto täydentyy hakkuripedillä sekä lumi / tieauramallistolla. Valittavana on myös erilaisia rengas-, jarru- sekä vetovarusteita vaunun käyttöympäristön mukaan.

”Chameleon on suunnattu ammattilaisille, jotka tekevät monipuolisesti ns. sekä-että-työtehtäviä. Jos esim. koukkuvaunu tai metsäkuormain-vaunu yksistään olisi vaikea perustella, niiden yhdistelmä alusterällä varustettuna voisi olla jo huomattavasti kannattavampi investointi”, arvioi Agritekin myyntipäällikkö Eemeli Linna.

”Chameleonin lanseeraus on tärkeä askel Farmi Forestin kehittäessä tuotteita yhä enemmän pienurakoitsijoiden tarpeisiin. Tuotteiden täytyy tuoda arvoa asiakkaan toimintaan – tässä mielessä Chameleon on oiva vaihtoehto” toteaa Farmi Forest Oy:n toimitusjohtaja Sami Jerkku.

Chameleon-mallistoon voi tutustua Ryskypäivillä Ylivieskassa 23-24.3. Haka-Traktorin osastolla 49. Lisätiedot Agritekin New Holland ja Case IH -jälleenmyyjät sekä Farmi Forest Oy.

Chameleon on ammattilaisen valinta. “You have the tractor, we have the rest!”

Lisätiedot:
Farmi Forest Oy, Toimitusjohtaja Sami Jerkku, p. 040 5805707, sami.jerkku@farmiforest.fi
Agritek Oy, Myyntipäällikkö Eemeli Linna, p. 050 502 6575, eemeli.linna@sgn.fi


FARMI Profi Chameleon – “All in One” -yhdistelmäratkaisuAre you ready for the arrival of FARMI Profi Chameleon, an All in One trailer platform. Whether you are a city area arborist, municipal contractor, working on thinnings, producing woodchip or even road maintenance or farming – you have it all in easy to use versatile and economic package. Unrivalled value for your work. Prepare to see it all this February!Merry Christmas and a Happy New Year 2018!This year Farmi has decided to donate Christmas wishes to Unicef children crisis fund. Farmi Team would like to extend thanks to all our customers and cooperative partners for the busy year 2017 and wish everyone a Merry Christmas and a Happy, prosperous New Year 2018!KoneAgria-messut 12.-14.10.2017Tervetuloa kokemaan metsänhoidon tulevaisuus uuden ammattilais-monitoimiperävaunun ensiesittelyssä Koneagria-messuilla Tampereella 12.-14.10.

Näe myös uusi huippuvarusteltu isäntälinjan FARMI Smart FT10-CR46 metsäyhdistelmä uudella xCrane-sähköohjauksella. Samalla tutustut myös markkinoiden tehokkaimpiin FARMI Profi CH27 hakkureihin.

Messut toteutamme yhteistyössä Agritek Oy:n kanssa. Nähdään Tampereella!Kevään 2017 konepäivät ja tapahtumat31.3. Jyväskylä, Viita-Kone
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE

7.4. Iisalmi, LH-Osa Oy
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE

5.-6.5. Haapavesi, PRO FOREST
Esittelyssä/kokeiltavissa:
FT10-CR46 metsäyhdistelmä/New Holland T5.115EC metsäohjaamolla
CH27 ACC hakkuri / CASE IH PUMA 165 MCE
Farmi Forest Oy ja Agritek Oy laajentavat yhteistyötään

 

Farmi Forest Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta niin, että isäntälinjan Farmi Forest -metsäkoneiden myynti Suomessa siirtyy kokonaisuudessaan Agritekille maaliskuun puolivälistä alkaen.

Agritekin edustukseen tulevat näin maatilasarjan Smart-kuormain- ja vaunupaketit sekä kuormaimet, ammattilaisille suunnattu Farmi Forestin Profi-sarja, koko Farmi Forestin hakkurivalikoima sekä juontovinssit. Keskon edustuksessa olleet hakkurit näin ollen keskitetään jatkossa Agritekin ketjuun, jolloin asiakas saa kaikki Farmi-tuotteet yhdestä osoitteesta Agritekin jälleenmyyjältä. Ammattilaistuotteissa Farmi Forest toimii myös suoraan loppuasiakkaan tukena.

Farmi Forest -tuotteiden myynti ja huoltopalvelut tullaan hoitamaan Agritekin koko maan kattavan Case IH- ja New Holland -verkoston toimesta.

”Agritekille Farmi Forest -edustus merkitsee työkonevalikoiman merkittävää laajentamista ja samalla Case IH- ja New Holland -kauppiasverkostojen vahvistumista työkoneiden myyjänä.”, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Haemme nyt sovitulla järjestelyllä tuntuvaa vahvistusta kotimaan myyntiin ja strategista kumppania uusien tuotekonseptien kehittämiseen. Olemme siirtäneet metsäperävaunujen tuotantoa Virosta Suomeen viimeisimmän mallistouudistuksen myötä. Samalla Farmi Forestille myönnettiin avainlippu-tunnus koneiden kotimaisuuden osoitukseksi”, kertoo Farmi Forestin toimitusjohtaja Sami Jerkku. Tuotannon siirtäminen Suomeen on Farmi Forestilta ennakkoluuloton siirto, sillä viime vuosina Virosta tuotujen metsäkuormainten tarjonta on kasvanut merkittävästi.

 

2017-01-26_ff-agritek_02

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Jerkku, Farmi Forest Oy,
sami.jerkku@farmiforest.fi, puh. 040 580 5707

Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy,
tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815

Farmi Forest Oy on metsätraktoriliitännäisten puunkorjuun sekä biomassatuotantoteknologian pioneereja. Vuodesta 1962 Farmi Forest on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja metsänhoitoon vinsseistä kuormaimiin, metsäperävaunuihin sekä puunhaketus-koneisiin. Farmi Forestin liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä joka mantereelle sekä oman myyntiorganisaation että laajan maahantuojaverkoston kautta. Farmi Forest on osa Normet-konsernia.

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää. www.agritek.fi; www.sgn.fi