Klassikko Arska | Farmi Forest

Ensimmäinen FARMI Klassikko on syntynyt

FARMI Klassikko-Arska

-METSÄPERÄVAUNUYHDISTELMÄ

Klassikoksi ei nousta helposti. Se vie aikaa ja vaatii jotain ainutlaatuista. Arska on klassikko ja niin on Farmi Forest -metsäperävaunukin. Molemmat vuosikymmenten muovaamia ja vuosikymmeniä kestäviä.

Toimi nopeasti, sillä myynnissä on vain rajoitettu erä!

Hinta 11 000 € (alv 0 %)

Vapaasti tehtaalla, rahti lisätään kuluihin.

Muutamalle nopeimmalle ostajalle samaan hintaan jaettu 4+4 on/off -venttiilistö!  Light weight -venttiilistö on erittäin kevyt ja helppo käsitellä. Näin saadaan nosturin hallinnasta entistäkin parempi ja pehmeämpi. (Normaali asiakaslisähinta verolla 800 €.)

Klassikko-Arska pohjautuu Farmi Forestin vuoden 2014/16 Koneviestin testivoittajaan!

Testissä puolueeton raati arvioi 11 keskikokoista metsäperävaunuyhdistelmää, joita testattiin ja arvioitiin tarkasti erilaisissa olosuhteissa. Farmin kokonaisuus sai kiitosta muun muassa sopusoinnussa olevasta nosturin voimasta ja ulottumasta.

Oman kokoluokkansa suosituin traktoriin liitettävä yhdistelmä erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Klassikko-Arska on täydellinen valinta metsäharrastajalle, joka haluaa sujuvoittaa ja tehostaa omaa työntekoaan. Kuormaimessa on juuri sopivasti ulottuvuutta, jotta sillä on mukava ja helppo työskennellä.

Tämä yhdistelmä palvelee uskollisesti vuodesta toiseen.

Metsäperävaunu

pohjautuu FT9-vaunuun
kantavuus 9 t
3 pankkoparia
400 renkaat
lisukkeena sahateline sermiin

Metsäkuormain

pohjautuu CR40-kuormaimeen
ulottuvuus 6,7 m
on/off-venttiili
sivulle kääntyvät tukijalat

Toimi nopeasti, sillä myynnissä on vain rajoitettu erä!

Osta oma Klassikko-Arska hintaan 11 000 € (alv 0 %, vapaasti tehtaalla, rahti lisätään kuluihin). Tätä yhdistelmää on tehty vain pieni erä, ja muutamalle nopeimmalle ostajalle laitetaan samaan hintaan jaettu 4+4 on/off -venttiilistö! Täytä alla oleva lomake niin myyjä ottaa yhteyttä.

Kiitos mielenkiinnosta!
Klassikko-Arska on myyty loppuun.

FARMI Klassikko-Arska on kunnianosoitus pitkäaikaiselle työntekijällemme Arskalle

URA ALKOI PELTOSALMEN KONEPAJALTA 14-VUOTIAANA

Arska viihtyi lähes 50 vuotta talossa ennen eläkkeelle jäämistään vuonna 2011. Hän aloitti uransa jo 14-vuotiaana – silloin firman nimi oli vielä Peltosalmen Konepaja.

“Silloinen toimitusjohtaja Jaska sanoi, että tuossa on kamina. Pidä huolta, että siinä pysyy tuli ja työnurkka lämpösenä.”

Näihin aikoihin tehtiin 45 tuntista työviikkoa. Nuori Arska teki 9 tunnin työpäiviä viidesti viikossa, jotta sai pitää lauantait vapaana. Myös työolosuhteet olivat hyvin yksinkertaiset. Työpaikkaruokalasta ei ollut tietoakaan, ja omat eväät syötiin viilapenkin päällä. Kahvit kuitenkin tarjottiin talon puolesta.

“Vastuullinen tehtäväni oli noutaa kahvipannu keittiön puolelta ja huolehtia kellon soittamisesta – kun työt starttasivat, ruokatunti alkoi, kahvitauko alkoi ja työpäivä päättyi.”

Henki tekee hyvän työpaikan

Arska on ehtinyt hoitaa pitkän uransa aikana monipuolisia tehtäviä. Ennen eläkkeelle jäämistään hän toimi pari viimeistä vuotta hankintapäällikkönä. Arska ei olisi pysynyt näin pitkään samassa työpaikassa, ellei esimiesten ja työtovereitten kanssa olisi tullut niin hyvin toimeen.

“Työpaikan henki tekee paljon. Ja henki tulee siitä, minkälainen työnjohto ja minkälaiset omistajat on. Tärkeä perusta hyvälle työpaikalle on molemminpuolinen luottamus. Täytyy olla yhteinen tavoite, jotta kaikki tietävät, minkä takia täällä ollaan ja mihin tässä pyritään. Alussa seudulla ei ollut ollenkaan metalliteollisuutta. Jokainen ymmärsi, että tässä ollaan tekemässä jotain ihan uutta.”

Viikko sairaslomaa vajaa 50 vuodessa

Koti ja perhe ovat Arskalle elämän peruspilarit. Hän arvostaa tietysti myös hyvää terveyttä.

“Sattui niin hyvin, että koko uran aikana olin vain viikon verran sairauden takia töistä poissa.”

Arska viettää eläkepäiviään nauttien vapaa-ajasta ja pitäen tiiviisti yhteyttä tyttärentyttärensä kanssa. Myös taloyhtiön remonttihommat hoituvat sujuvasti omalla porukalla.

“Eilen kävin semmoiset 30 kilometriä ajamassa polkupyörällä. Työpaikalla sai olla niin paljon luuri korvalla, että nykyään käytän sitä mahdollisimman vähän.”

Onko sinusta Arskaksi? Jos on, ota yhteyttä, katstotaan löytyykö sinulle töitä hieman alle 50 vuodeksi.