CH18 | Farmi Forest

CH18

CH18

CH18-laikkahakkuri on pienestä koostaan huolimatta tehokas työkalu pajujen, oksien ja latvusten maisemointiin. Syöttölaite on varustettu hydraulisella syöttörullalla, jota pyöritetään omalla hydraulimoottorilla. Syöttörullan avulla oksat on helppo saada terille. Hakkurin syöttöaukko on 18 cm x 22 cm.

Karsitusta rangasta saadaan myös hyvälaatuista energiahaketta. Hakkuria on suositeltavaa pyörittää 1000 rpm voiman ulosotolla. Näin saavutetaan riittävä puhallusteho, tasalaatuinen hake ja parempi tuotos. Palakoko on säädettävissä portaittain 10 mm,12 mm ja 14 mm.

Tekniset tiedotCH 18
KäyttökohdeMaisemointi (polttohake)
Tuotos5–20 m3/h
Hakkeen paksuus10, 12, 14 mm
Max.puun halkaisija, syöttö180 / 180 x 220
Tehon tarve30-70 kW
Työskentelykierrokset540 / 1000 rpm
Terät2 kpl
Hakkurin paino320–410 kg
Roottorin halkaisija670 mm
Kiinnitys3-piste

Lisävarusteena hihnavaihde tehoa tuomaan
Jos traktorissa on vain 540 rpm:n ulosotto, lisävarusteena on saatavana hihnavaihde. Hihnavaihde kaksinkertaistaa roottorin pyörimisnopeuden.

Uusi hakkuristandardin mukainen CH18-malli
Uusi CH18-hakkuri on valmistettu viimeisimmän EN 13525 -hakkuristandardin mukaan. Hakkuri täyttää standardin vaatimukset syöttölaitteen ja terien välisen etäisyyden osalta, jonka on oltava vähintään 1500 mm. Lisäksi syöttölaitteen alareunan on oltava vähintään 600 mm maasta. Hakkuri on varustettu Smart feed -kierrosvahtijärjestelmällä, jossa on sähköiset hätä-seis-painikkeet. No stress -toiminto pysäyttää syötön ja tekee lyhyen peruutuksen. Peruutuksen avulla puu irrotetaan teriltä. Smart feed -järjestelmässä on myös automaattinen paineperuutus, joka vähentää syöttöhäiriöitä ja sujuvoittaa työskentelyä.

Saatavilla myös manuaalisella syötönohjauksella
CH18-hakkuri voidaan toimittaa myös manuaalisella syötönohjauksella ja yksinkertaisella hydrauliikalla niillä markkinoilla, joilla ei sovelleta uutta hakkuristandardia. Tällöin käyttäjä ohjaa syöttölaitetta käsiohjauskahvasta.

Kiinnostuitko tuotteista? Jätä yhteystiedot niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.