Kaatopäät | Farmi Forest

Kaatopäät

Kaatopäät

Hydraulikuormaimeen lisättävät kaato- ja kasauspäät tekevät kuormaimesta harvesterin, jolla nostetaan koneen käyttöastetta ja lisätään tuottavuutta. Kaatopää muuttaa traktorin juontokoneesta korjuukoneeksi – harvesteriksi, jolla voidaan kaataa, katkoa ja kasata korjattava puu metsäkuljetusta varten.

Kaatopää traktoriin tai kaivinkoneeseen ilman lisähydrauliikkaa

FARMI-kaatopäät ovat luotettavia katkaisukouran ja kuormauskouran yhdistelmiä. Ne soveltuvat kaikenlaiseen puuston ja pensaiden raivaukseen sekä harvennukseen. Kaatopää on nopea liittää nosturin oman kuormauskouran tai harvesterikouran tilalle ilman lisähydrauliikkaa.

Erinomaiset kuormausominaisuudet

Myös puiden kuormaus onnistuu erinomaisesti kaatopäällä. Energiakoura kallistuu kuormausasentoon sylinterin avulla. Koska katkaisugiljotiini on liukuvan kiskon varassa, katkaisuterä ei koskaan häiritse kuormaamista. Terä työntyy esiin vain puita katkaistessa.

 

Käyttömukavuutta säästä riippumatta

FARMI-kaatopäät on suunniteltu niin, että työskentely on sujuvaa ja turvallista. Koneellinen puunkorjuu parantaa tehokkuuden lisäksi myös työn viihtyvyyttä. FARMI-harvesterilla savotta onnistuu säältä suojassa. Lämpimästä ja ilmastoidusta ohjaamosta käsin työskentely sujuu mukavasti kaikissa olosuhteissa.

Valmiit monipuoliset yhdistelmäpaketit 

Farmi Forest tarjoaa asiakkailleen lisäksi käteviä valmiita kuormaaja- sekä yhdistelmäpaketteja, joihin sisältyy valmiiksi asennettuna ja säädettynä sykeharvesteri, kaatopää tai keräävä energiakoura lisävarusteineen. Asiakas saa haluamansa laitekokoonpanon vaivattomasti yhdestä osoitteesta ja voi hyödyntää kuormaajaansa monipuolisesti puiden kaadossa, karsinnassa, kuormauksessa ja jopa klapien teossa.

FARMI-harvesterit eivät käytä sähköä ja ovat siten erittäin luotettavia. Nämä tehokoneet on kehitetty erityisesti maataloustraktorien metsäkuormaimiin ja pieniin kaivinkoneisiin. Sykeharvesterilla onnistuu kuitupuun, energiapuun sekä polttopuurangan tekeminen, ja sahakatkaisulla varustettuna hoituvat sujuvasti myös tukkipuut.

Laadukkaalla keruukäpälällä nostat merkittävästi työn tuottavuutta. Keräävällä FARMI-energiakouralla hoituu tehokkaasti ja turvallisesti puiden kaato, keräys, kuormaus ja katkaisu. Pystyt keräämään niput pystyasennossa, ja näin nopeuttamaan työskentelyä sekä vähentämään nosturin liikkeitä.

Kiinnostuitko tuotteista? Ota yhteyttä myyntiin tai jätä yhteydenottopyyntö.