Harvesterit | Farmi Forest

Harvesterit

Harvesterit

FARMI-harvesterikourat ovat luotettavia ja tehokkaita harvesteripäitä ensiharvennuksille. Ne on suunniteltu erityisesti maataloustraktorien metsäkuormaimiin ja 5–8 tonnin pieniin kaivinkoneisiin. Sykeharvestereilla voi tehdä kuitupuuta, energiapuuta ja polttopuurankaa. Sahakatkaisulla varustetulla sykeharvesterilla voi tehdä myös tukkipuuta.

Sähköttömän, ja siten erittäin luotettavan, FARMI-harvesterin voit valita seuraavista

  • sykeharvesteri SH23 giljotiinikatkaisulla (max. 23 cm) – voit tehdä myös polttopuita suoraan metsässä
  • sykeharvesteri SH23 sahakatkaisulla (max. 30 cm)

Automaattiohjaus releellä
Lisävarusteena harvesterikoura voidaan varustella työskentelyä helpottavalla automaattiohjauksella. Automaattiohjaus tekee suunnanvaihdon automaattisesti, kun sykeliike saavuttaa ääriasennon. Katkaisu tehdään venttiilin suuntaa vaihtamalla. Ohjauspakettiin sisältyvät raja-anturit, ohjausrele, suuntaventtiili, kaksi akkua ja laturi.

Langaton mittalaite työskentelyä tehostamaan
FARMI-sykeharvesteri voidaan varustaa langattomalla bluetooth-mittalaitteella, joka lisää entisestään harvesterin käyttömahdollisuuksia – nyt voit tehdä helposti myös määrämittaista sahatukkia.

Käyttömukavuutta kaikissa olosuhteissa
FARMI-harvesterilla työskentely on sujuvaa ja turvallista. Lisäähän koneellinen puunkorjuu myös työn viihtyvyyttä tehokkuuden lisäksi. Savotta onnistuu ulkoilmalta suojassa, ja työskentely sujuu lämpimästä ja ilmastoidusta ohjaamosta käsin mukavasti säällä kuin säällä.

Haluamasi laitekokoonpano yhdestä osoitteesta
Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme käteviä valmiita kuormaaja- sekä yhdistelmäpaketteja, joihin sisältyy valmiiksi asennettuna ja säädettynä sykeharvesteri, kaatopää tai keräävä energiakoura lisävarusteineen. Saat haluamasi laitekokoonpanon vaivattomasti yhdestä osoitteesta ja voit hyödyntää uutta kuormaajaasi monipuolisesti niin puiden kaadossa, karsinnassa ja kuormauksessa kuin jopa klapien teossa.

Tässä kevyessä harvesterissa yhdistyvät helppo käytettävyys ja tehokkuus. Lisähydrauliikkaa traktoriin tai kaivinkoneeseen ei tarvita, ja kaikki liikkeet hoituvat kuormauskouran venttiilillä.

SH23-harvesteri on saatavilla myös nopealla ja tehokkaalla sahakatkaisulla, joka soveltuu erinomaisesti kovapuiden katkaisuun. Harvesterin asennus käy helposti eikä vaadi lisähydrauliikkaa tai sähköä.

SH23-pilkekone tekee klapia suoraan pystypuusta. Kun varustat SH23-harvesterin kiiloilla, saat poistettua polttopuun tuotantoketjusta turhat välivaiheet ja nostettua tuottavuutta. Asennat kiilat helposti vain kolmella pultilla.

Kiinnostuitko tuotteista? Ota yhteyttä myyntiin tai jätä yhteydenottopyyntö.