Metsäkuormaimet

Metsäkuormaimet

Tehokkaat kuormaimemme on suunniteltu vaativaan metsänkorjuuseen, mutta ne sopivat myös maatalouden yleiskäyttöön. Kuormainmallistostamme löytyy asiakkaan tarpeisiin aina optimoitu malli. Hyvä nostoteho, riittävä ulottuvuus ja erinomainen kestävyys – Farmi Forest -kuormaimilla on pitkä käyttöikä. Meiltä löytyy myös laaja valikoima lisälaitteita koko mallistoon.

Tasapainoinen kokonaisuus ja erinomainen toiminnallisuus

Kuten vaunuissa, myös nostureiden suunnittelun lähtökohtana on toiminnallisuus. Puutavarakuormainten geometria ja voimat on mitoitettu niin, että ne jaksavat käsitellä taakan myös pinolla. Tasapainoinen ja hyvä kokonaisuus saavutetaan tarkalla suunnittelulla, mitoittamalla voima ja ulottuvuus oikeassa suhteessa. Kaikki kääntölaitteet on varustettu neljällä kääntösylinterillä.

Kuormaimen koura on tärkeä nosturin käytettävyyteen vaikuttava asia. 4–6 tonnin nostureissa käytetty 021-koura on muotoilultaan tehokas ja toimiva. Koura tunkeutuu hyvin pinoon, eikä puita jätettäessä käännä viimeisiä puita ristikolle. Koura ja tapit on valmistettu erikoisteräksistä. Vahvistettujen leukojen ansioista kouralla voi käsitellä myös kiviä

Kouran ja rotaattorin letkuliitännät on toteutettu niin, että letkulähdöt ovat suojassa kuormatilan puolella. Näin letkut eivät ole heti tarttumassa kasvaviin puihin tai oksiin, kun kouraa työnnetään paikkoihin, joihin on rajallinen näkyvyys.

Tukijalkaratkaisumme on niveltyvä, sivulta alaslaskeutuva flap down. Kun vaunu kallistuu kuormattaessa, niveltyvän jalan pitkä profiili ottaa kallistumista vastaan. Tukipintaa on enemmän kuin A-jalassa. Lisäksi niveltyvän tukijalan maavara on parempi kuin A-jalan, koska jalan nivelpiste on lähellä vaunun runkoa. Tämä piste on korkeammalla, jolloin se ei tartu kiviin ja kantoihin vaunun kallistuessa.

Kiinnostuitko tuotteista? Jätä yhteystiedot niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.