Metsäperävaunut | Farmi Forest

Metsäperävaunut

Metsäperävaunut

Monikäyttöiset ja useissa eri testeissä palkitut traktorin metsäperävaunut ja metsäperävaunuyhdistelmät sopivat moniin tarpeisiin niin metsänkorjuun ammattilaiselle, metsänomistajalle kuin maatilan isännällekin. Farmi Forestin metsäperävaunut ovat kestäviä, ketteriä ja vakaita myös vaikeissa maastoissa.

FARMI-metsäperävaunut tunnetaan erinomaisesta käytettävyydestä, toiminnallisuudesta ja kestävyydestä. Vaunut on mitoitettu niin, että omapaino on oikeassa suhteessa kuormatilan kokoon. Näin eteneminen myös kuormattuna on aina sujuvaa.

Matala painopiste tuo tasapainoa

Metsäperävaunujemme suunnittelun lähtökohtana on ollut viedä painopiste mahdollisimman alas, jolloin vaunu käyttäytyy tasapainoisesti myös tyhjänä. Matalaan painopisteeseen päästään oikein muotoillulla ja mitoitetulla kuormatilalla sekä tuomalla nosturin kiinnityspiste mahdollisimman alas ja lähelle kärryn runkoa. Tämä on erityisen tärkeää, kun metsäperävaunu on varusteltu kuormaimella. Myös metsäperävaunut ilman kuormainta käyttäytyvät tasapainoisesti, kun kuormain on asennettu runkosovitteella suoraan traktoriin.

Hyvä hallittavuus tuo turvallisuutta

1-palkkisessa metsäperävaunussa telipankon ja irtopankkojen paikkaa voidaan muuttaa, riippuen kuljetettavan puutavaran pituudesta sekä vaadittavasta aisapainosta. FARMI-vaunuissa on panostettu valmistuksen laatuun. Käyttämämme osat ovat mittatarkkoja ja huolellisesti valmistettuja. Käyttäjä huomaa tämän napakkana käyttäytymisenä ja kiertojäykkyytenä esteitä ylitettäessä. Kiertojäykkyys on samaa luokkaa 2-palkkisen runkorakenteen kanssa.

Kaikki perävaunumme on varustettu 2-sylinterisellä aisaohjauksella, jossa on riittävästi kääntövoimaa. Aisaohjaus on mitoitettu niin, että myös sen käyttö on turvallista ja hallittua. Se käyttäytyy rauhallisesti ja helpottaa työskentelyä rinnemaastossa, jos vaunua joutuu kääntämään tyhjänä.

Laaja valikoima lisävarusteita

Metsäperävaunuihimme saa runsaasti lisävarusteita. Kaikki vaunut, pienintä FT9-malliamme lukuunottamatta, voidaan varustella rullavedolla, napavedolla tai vetävällä akselistolla. Myös omat pumppuyksiköt takaavat riittävän tuoton ja öljynvirtauksen sekä vaunun vedolle että nosturille. Traktorin ja metsäyhdistelmän öljyt eivät sekoitu eikä epäpuhtauksia pääse niin helposti kiertoon.

Pienin FARMI-metsäperävaunu harvennus- ja polttopuun ajoon. Ketterän ja kestävän vaunun kantavuus on 9 tonnia. FT9 pohjautuu Koneviestin testin 2014/16 testivoittajaan.

FT11-metsäperävaunu soveltuu erinomaisesti energia- ja harvennuspuun kuljetukseen. Vaunun kantavuus on 11 tonnia.

4WD-laitteistolla varustettuna FT13 on suurin kitkarullavetoinen metsäperävaunumme. FT13-perävaunun kantavuus on 13 tonnia.

FT14-metsäperävaunu on suunniteltu ammattikäyttöön – sillä voit muuttaa traktorisi tehokkaaksi puunkuljetusyhdistelmäksi. Perävaunun kantavuus on 12 tonnia.

FT15-metsäperävaunu tai CT15-monitoimiperävaunu on käyttäjäystävällinen, helposti muunneltava ja taloudellinen ratkaisu yhdessä tehokkaassa paketissa.

Kiinnostuitko tuotteista? Ota yhteyttä myyntiin tai jätä yhteydenottopyyntö.